Buttler The Bear Cabernet Sauvignon

En arkeautentisk, californisk Cabernet Sauvignon med intens solbærfrugt, egetrædskrydring, polerede tanniner og let druesødme fra den rigelige sol. 13%

Flere detaljer

DKK 100,00

Tilbud!

-DKK 25,00

DKK 125,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

2 andre varer i samme kategori:

At få et kram af en gammel ven er nu noget særligt. -Og der er en følelse af at møde en gammel ven, når man smager god Cabernet Sauvignon fra Californien. Det er ikke Californiens mest beplantede rødvinsdruesort for ingenting. Den giver fede, bløde, fyldige vine rige på frugt og fylde og med en blødhed, som mange gange kan være en mangelvare i de europæiske udgaver. Denne er en arkeautentisk, californisk Cabernet Sauvignon med intens solbærfrugt, egetrædskrydring, polerede tanniner og let druesødme fra den rigelige sol. Prøv Buttler The Bear Cabernet og få et bjørnekram af din gamle ven: Cabernet fra Californien.

Farve: Mediumdyb rubin.
Duft: Fed amerikansk duft med ødsel solbærfrugt, brombær, creme de cassis, varme krydderier, vanilje og chokolade.
Smagsnoter: Fyldig, fed frugt, bløde, næsten glatte tanniner, rig og næsten lidt sødmefuld smag med al californiens sol tappet på flaske.

Serveringsforslag: Serveres let sval ved næsten enhver anledning. Er så blød, at den kan stå alene, men har rigeligt med power til at klare et stykke oksekød og alt derimellem.