Buttler The Bear Pinot Noir

En californisk rødvin på Pinot Noir, der overpræsterer voldsomt i forhold til prisen. 13%. 

Flere detaljer

DKK 100,00

Tilbud!

-DKK 25,00

DKK 125,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste
2 andre varer i samme kategori:

Vantro! -Et udtryk, der generelt bruges om udsagn, man ikke tror på. I dette tilfælde var det ordet, der sprang ind på lystavlen, da vi satte næsen til glasset og lagde gane til smagen. Det var næsten for godt til at være sandt! For hvad er en vinentusiasts højeste ønske? Et af de højeste må være at finde yndlingsvinen til en bedre pris, end hvad der kan lade sig gøre. Det er ikke hverdagskost at finde en Pinot Noir, der smager helt rigtigt, og som vi har råd til at betale. Vi var derfor ovenud begejstrede, da vi smagte Buttler The Bear Pinot Noir. En californisk rødvin på Pinot Noir, der overpræsterer voldsomt i forhold til prisen.

Farve: Mediumdyb granatrød.
Duft: Den skønne Pinotduft springer op i næsen. Den helt rigtige duft. Arkeamerikansk duft og voldsomt charmerende. Røde og mørke kirsebær, skovjordbær, sukrede hindbær, vanilje og chokolade.
Smagsnoter: Saftig, luftig, charmerende, levende, drilsk og skælmsk og samtidig tilpas seriøs til at tilfredsstille de mere krævende connaisseurs. Perfekt harmoni mellem frugt og egetræ, så den slutter saftigt. Næste mundfuld tak!

Serveringsforslag: Nydes let sval når du vil kærtegnes af en blød og venlig bjørnepote.