CATTIER CHAMPAGNE CLOS DU MOULIN ROSÉ BRUT

Cattier Clos du Moulin rosé er sammensat af 55% Pinot Noir og 45% Chardonnay og foreningen af de to giver i Clos du Moulin rosé en majestætisk topcuvée med lag på lag af cremede nuancer og stor fylde.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 799,00

14 andre varer i samme kategori:

Cattier Clos du Moulin rosé er sammensat af 55% Pinot Noir og 45% Chardonnay og foreningen af de to giver i Clos du Moulin rosé en majestætisk topcuvée med lag på lag af cremede nuancer og stor fylde.
Clos du Moulin er den fornemmeste champagne – prestigecuvéen i Cattiers sortiment. Al basisvinen laves af druer fra 1er Cru marken af samme navn på kun 2,2 hektar. Cattier ejer hele marken og er det eneste champagnehus, der må markedsføre vin under dette historiske Clos’ navn. Altså noget så sjældent som en monopolmark. Den færdige cuvée sammensættes altid af tre forskellige årgange. Der anvendes naturligvis kun vine fra de allerbedste år.
Det giver en dybde til vinen, og et vidunderligt udtryk af tranebær, hindbær, appelsin, figner og jordbær. De friske bærnoter understøttes af komplekse nuancer fra lagringen; brioche, vanilje, røde bær og ristet rugbrød, alt sammen pakket inde i en vidunderlig cremet og vedvarende mousse. Elegant og kraftfuld rosé champagne på virkeligt højt niveau.
6 g/l i dosage og hele 96 måneder på bærmen!

Det familieejede hus Cattier har status af 3/4-stjernet producent i Robert Parkers Wine Buyer’s Guide, og lægger sig dermed i samme liga som giganterne Moet & Chandon, Veuve Clicquot og Billecart-Salmon! Cattiers prisniveau er bare noget mere menneskeligt. Deres kun 18 ha. vinmarker fordeler sig over flere markområder i Chigny-les-Roses i Montaigne de Reims, som i altovervejende grad er Pinot-land, altså domineret af røde druer. Cattierfamilien har ejet vinmarker i Champagne lige siden 1763. Den egentlige produktion under navnet Cattier blev dog først igangsat i 1920.