Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 88 09 93

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med mobilepay
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Liste over varer fra producent Angelo Rocca & Figli

I 1880 grundlagde Francesco Rocca firmaet Vinicola Rocca, som lige siden har været en del af vinindustrien i Italien. Firmaet hedder nu Angelo Rocca & Figli, og det ejes stadig af familien Rocca. I dag er det Francescos barnebarn, Ernesto og hans sønner der står for den daglige ledelse. De fordeler opgaverne imellem sig og sikrer, at der udelukkende handles med kvalitetsprodukter.
I begyndelsen handlede firmaet kun med partivarer, men senere udvidede man med to vinerier med tilhørende landjord, så man nu også selv producerer vin. Udover de to vinerier råder firmaet over et top-moderne tappeanlæg og lager i Agrate Brianza, der er beliggende i Lombardia, hvorfra man også distribuerer vinene. Det er noget af det mest prestigefyldte byggeri indenfor vinbranchen, som er bygget udelukkende i marmor og granit og består af kældre, som sikrer den optimale lagring af vin i både fade og tanke.
Som følge af firmaets utrolige erfaring i vinbranchen har man i dag kontakter med de største vinproducenter i Italien. Derudover benyttes de nyeste former for teknologi og dette gør, at man i dag er i stand til at tappe hovedparten af italienske top-kvalitetsvine i diverse flaskestørrelser.
Firmaets succes skyldes dels, at produkterne vælges med stor omhu, at man lagrer de bedste vine i store egetræsfade, at man tilbyder en god service, samt at man har formået at finde en god balance mellem kvalitet og pris.
Rocca producerer ca. 4.500.000 flasker om året - heraf eksporterer man ca. 35%, mens de resterende 65% sælges i Italien.
Firmaet er i stadig udvikling, og lige for tiden er man ved at bygge et nyt lager på ca. 6.500 m2 i Agrate Brianza.

Ingen varer for denne producent.