Anholt Gin 45,3 % alk. Se fuld størrelse

Anholt Gin 45,3 % alk.

Anholt Gin er en speciel lille diamant i udvalget af danske gin. Hvert år inviterer Anholt Gin til enebærplukning, hvor man kan komme og være med til at sikre årets høst. Enebærrene bliver plukket på den lille ø Anholt, som ginnen har taget navn efter.

Flere detaljer

Advarsel: Få varer på lager!

DKK 349,00

Anholt Gin er en speciel lille diamant i udvalget af danske gin. Hvert år inviterer Anholt Gin til enebærplukning, hvor man kan komme og være med til at sikre årets høst. Enebærrene bliver plukket på den lille ø Anholt, som ginnen har taget navn efter. Man får hurtigt indtrykket af, at enebærrene fra Anholt giver en markant anderledes smag end traditionelle enebær. Desuden er ginnen også lavet på vand fra Anholts ørken, hvilket giver dig en gin, der er rundere i smagen end normalt.

På grund af de helt specielle enebær har Anholt Gin valgt ikke at tilføje mange andre botanicals (smagsgivere) i deres gin. Derfor er der også tale om en simpel gin, hvor der ikke er tilsat 8, 12, 30 eller 47 urter, for som deres ordsprog lyder "Mindre pis, mere gin". Det giver en fantastisk klar og rund gin, som vi klart kan anbefale til dig, der foretrækker en traditionel gin.

En sjov lille sidehistorie til fortælling om ginnen er, at den er skabt af Jakob Kjærgaard & Thøger Dixgaard. Thøger Dixgaard er kendt fra musikbranchen og havde bl.a. ginnen med i det kendte TV2-program "Toppen af Poppen", som blev vist i 2018.