Rosé-kassen

Rosé-kassen indeholder 6 forskellige Roséer. Fælles for de 6 Roséer er at de har en smuk lyserød nuance - ellers er de vidt forskellige. Så kunne du tænke dig at smage hvor stor forskel der kan være på Rosé og udvide din horisont, så er Rosé-kassen lige noget for dig. Læs mere om flaskerne herunder. 

Flere detaljer

DKK 450,00

Tilbud!

-DKK 119,00

DKK 569,00

DETUNDA ROSÈ

Lækker forfriskende og sød med de fineste bobler. Denne skøndhed er lavet på moscato druen og er fyldt med søde bær.


OH01 PINOT NOIR ROSÈ

Frisk og læskende Rosé. Duften er forførende og delikat med nuancer af friske jordbær, hindbær med undertoner af lyse blomster og kølige ribs. Smagen er forfriskende, harmonisk og frugtig med noter af røde bær og en behagelig balanceret syre.


QUINTESSENCE ROSÈ

En smuk rosé lavet på druerne Cinsault, Grenache og Syrah fra Sydfrankrig. Vinen er lys, laksefarvet med en fin bouquet af små, modne røde bær, en elegant og velstruktureret smag som både er flot friskhed og mineralsk. Perfekt som aperitif, på terrassen eller til lette middelhavsretter med fisk, fjerkræ, ovnbagte grøntsager mm.


DOMAINE DE FIERVAUX ROSÈ

Denn fine rosévin har et naturligt indhold af restsødme, idet vinen for at opnå appellationen skal indeholde mindst 10 g. restsukker pr. liter. Vinen har derfor en skøn sødme med en velafballanceret og forfriskende syre. 


LE PTI LAVOUR ROSÈ

Denne forfriskende rosévin fra Pujaut, har en smuk lys rosa farve. Duften er indbydende med noter af røde frugter. I smagen møder man en aromatisk intensitet, der er velafbalanceret og har god længde. Rosévinen passer perfekt til salater, grillretter, lette retter men er også vidunderlig som en hyggelig aperitif. 


PIZZOLATO ROSÈ

Stilen er tør og frisk med frugtige noter af hindbær, jordbær og vanilje. Vinen er lavet på en blanding af lokale druer, med 95 % Glera og 5 % Raboso. Indtil for nylig gik Glera-druen ganske enkelt blot under navnet ”prosecco”, men i 2009 blev navnet officielt ændret. Med 13 g/l restsukker balancerer den snorlige og er et fremragende valg som aperitif, til sommerlige salater eller til fjerkræsretter.