MICHAEL DAVID WINERY PETITE PETIT, LODI Se fuld størrelse

MICHAEL DAVID WINERY PETITE PETIT, LODI

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 169,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

8 andre varer i samme kategori:

De to brødre Michael og David kalder vinen ”Star of the Show”, og med en etikette der leder tankerne hen på sjov og glæde, får du her en lækkerbisken med masser af saft og kraft - blåbær og blommer i elegant samklang, som afsluttes med noter af vanilje.

God til:Vildt, pasta og pizza, ost - kraftig, rødt kød

De to brødre kalder denne vin ”Star of the Show” og etiketten leder tankerne hen på sjov og glæde. Her er blåbær og blommer i elegant samklang, som afsluttes af noter af blomster samt vanilje fra de 16 måneders lagring på eg.

Vinen er fyldig og lækker med en elegant sødme og krydderi fra lagringen på egetræsfade.

Nyd vinen til en et stykke rødt kød, vildt eller modne oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

Petite Petit er - som navnet antyder - lavet på de to druer Petite Sirah og Petit Verdot. Begge druer trives vældig godt under middelhavsklimaet i Lodi.

Om Producenten

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Anmeldelser fra tidligere årgange

Årgang 2015

 — Wine Enthusiast (01-11-2017)