MICHAEL DAVID WINERY FREAKSHOW CABERNET/SAUVIGNON, LODI Se fuld størrelse

MICHAEL DAVID WINERY FREAKSHOW CABERNET/SAUVIGNON, LODI

Dette er en FREAKing amazing wine! For hver årgang sparkes intensiteten et skridt højere op og den fjerde udgave har ganske enkelt mere af alt; mere kant, mere dybde, mere moden frugt, mere power. Advarsel: en vaskeægte slubrevin.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 179,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

8 andre varer i samme kategori:

Freakshow Cabernet Sauvignon er en kraftkarl af en vin med masser af frugt. Vinen er fyldig med et lækkert krydret touch fra 14 måneder på amerikanske egetræsfade.


Nyd vinen til et stykket godt grillet oksekød eller f.eks. til krydrede retter.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

Michael David Winery er kendt for hele tiden at gå nye veje og de to brødre tager ingen smutveje. Det gælder i alt fra deres aparte brands og iøjnefaldende etiketter til deres excentriske personligheder. Michael og David agerer på deres helt egen scene og deres vine er gode eksempler herpå.

Freakshow er lavet på Cabernet Sauvignon med en smule Petite Sirah. Druerne til dette vilddyr af en Cabernet Sauvignon kommer fra Michael Davids originale vinmarker ”super freak”, som ligger kun et stenkast fra vingården.

Om Producenten

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Anmeldelser fra tidligere årgange

Årgang 2014

 — Wine Enthusiast (01-04-2017)