Noctua Ensamblaje Se fuld størrelse

Noctua Ensamblaje

Vinen er kirsebærfarvet med mørke toner og dufter af moden frugt og vanilje. De delikate søde taniner gør den rund og viser styrken og seriøsiteten af Graciano-druen der også giver vinen holdbarhed. Merlot giver vinen krop og struktur og Cabernet Franc tilføjer et frugtrigt og krydret touch. 32% Graciano, 30% Merlot, 28% Tempranillo, 10% Cabernet Franc.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 125,00

VareFra (antal)Rabat
Noctua Ensamblaje2 -DKK 50,00
8 andre varer i samme kategori:

Quinta de Aves blev grundlagt over 25 år siden da D. Manuel Casado Casla købte den gamle vingår La Cañada i udkanten af Campo de Calatrava. Den gamle hovedbygning er istandsat og et stykke derfra senere bygget et moderne vineri.
Kombinationen af det traditionelle og det moderne er gennemgående i Quintas de Aves, filosofi, produktion og vine. I dag står anden generation Javier Casado sammen med dagligleder Gonzalo González, for driften af de 75 hektar vinmarker med Tempranillo, Merlot, Graciano, Syrah, Cabernet Franc, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Muscat. Der vokser ligeledes 100 år gamle oliventræer af flere forskellige traditionelle sorter.