Hampden Estate 8 Years - Gavekasse med 2 Riedel glas

Advarsel: Få varer på lager!

DKK 619,00

Hampden Estate 8 Years Old er en jamaicansk rom fra et af Caribiens ældste og mest famøse destillerier. På Hampden produceres en karakteristisk, frugtig og kraftig stil, som er højt elsket af spiritusnørder verden over. Denne nye, officielle Hampden-aftapning har kryds i alle de rigtige felter: rommen er udelukkende lagret i troperne (8 år) og er tappet ved 46% alkohol uden tilsætning af sukker eller farvestof – det er svært at komme tættere på rom-nirvana!

Her får du 2 smukke tumbler-glas fra Riedel med i købet - og "bogen", de er pakket i, indeholder både facts, historie og cocktail-opskrifter.

Farve: Dyb guld.
Duft: I front er der fadnoter som brændt eg, vanilje og nellike. Bagved fornemmes de karakteristiske noter af tropisk frugt, men behersket for en Hampden.
Smagsnoter: Brændt banan, vanilje og ananas. Også pænt med amerikansk eg i den lange eftersmag.

Serveringsforslag: Nydes rent eller i cocktails – hvis du kan nænne det!

Lyden af navnet ”Velier” får en helt særlig følelse frem hos romnørder. Gang på gang formår masterminded bag firmaet, Luca Gargano, at chokere og henrykke romverdenen med udgivelser der sætter nye standarder for kvalitet, gennemsigtighed og nørderi.

Veliers ry for exceptionel kvalitet cementeredes allerede i ’00’erne med en perlerække af kompromisløse demerara-rom. Disse flasker er i dag højdemålet af kultrom og skifter ejere for astronomiske summer på spiritusauktioner verden over. Senere er firmaet blevet kendt for tropisk lagret Caroni, en særegen rom fra et nu lukket destilleri på Trinidad, med noter af røg, tjære og bacon. En ”acquired taste”, men når først du har den…

Sammen med Foursquares Richard Seale er Luca standhaftig (og højlydt) modstander af tilsætningsstoffer eller fusk med aldersbetegnelser, og derfor sætter Veliers nyeste serie af rom, Habitacion Velier, gennemsigtigheden i højsædet. På etiketten blotlægges stolt enhver detalje om produktionen, lige fra ”angel’s share” til ester-indhold.