Austrian Empire Navy Rum Solera 18YO

En rigtig god gammel sød rom, der har rigtig meget at byde på. Der er masser af fadtoner fra de 18 års solera lagring. Super lækker!

Flere detaljer

Advarsel: Få varer på lager!

DKK 450,00

Austrian Empire Navy Rum
er en "small batch" produktion af rom fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra Den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med.

18 Years Old Solera
God gammel rom fra Den Dominikanske Republik. Rommen er lagret langsomt i solera-systemer i 18 år. En meget unik og karakterstærk rom.

Albert Michler Distillery
var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.