Triade Rosso Se fuld størrelse

Triade Rosso

Paolo Leos Triade er et strålende eksempel på moderne vin fra støvlehælen. Strukturen er fast og markant, frugten fyldig, men kølig, og fuldmoden uden at blive sød. Næse af italiensk lakrids, mørke bær, røg og tobak. Sådan skal den skæres!

 

Flere detaljer

DKK 79,00

Tilbud!

-DKK 36,00

DKK 115,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

VINAVISEN GAV 5 STJERNER

Triade - en trefoldighed af druerne Negroamaro, Primitivo og Nero di Troia. Denne rødvin er simpelt hen pragtfuld. Den har en blød, afrundet frugt, der smyger sig om smagsløgene med fint integrerede, men markante fadtoner. Mange vil elske den. Vi gjorde.

EKSTRA BLADET GAV 5 STJERNER 

En fyldig krydret vin med brombær, urter, tobak og vanilje. God syre til at stå imod med. En flot og lækker vin til en god pris.

Puglia, som du kan lide det. Efter år med lidt for sødladne og slappe kompositioner begynder Puglia at genfinde fordums storhed, og Paolo Leos Triade er et strålende eksempel på moderne vin fra støvlehælen. Strukturen er fast og markant, frugten fyldig, men kølig, og fuldmoden uden at blive sød. Næse af italiensk lakrids, mørke bær, røg og tobak. Sådan skal den skæres.

Anvendelse og behandling

Til blandet dansk køkken fra efterårslige kødgryder og simreretter til grillaften på terrassen. Køl til 16 grader, dekanter, og server i hvad som helst uden huller i bunden. Triade kan klare mosten. Ikke en vin til at gemme, men den skal nok holde sig frisk og fornøjelig et par år frem.