Paolo Leo - Orfeo Negroamaro Puglia IGT Se fuld størrelse

Paolo Leo - Orfeo Negroamaro Puglia IGT

Kraftigt indfarvet, negroamaro-baseret mønster-puglieser, smækfuld af blomme og solbær på en smuk bund af tobak og ristet rugbrød.

Flere detaljer

DKK 139,00

Tilbud!

-DKK 26,00

DKK 165,00

Kraftigt indfarvet, negroamaro-baseret mønster-puglieser, smækfuld af blomme og solbær på en smuk bund af tobak og ristet rugbrød. Mundens komponenter er i fin balance med sine store, brede tanniner, som effektivt kradser den frodige frugt af gummerne. De ubeskedne 14,5 % alkohol varmer krop og sjæl, som substansen glider gennem kadaveret, efterladende en behagelig eftersmag af lakrids og kakao. Brugen af de klassiske store fade (12 mdr.) bemærker sig kun som en katalysator til åbning af vinen, der ganske rigtigt øser generøst af sine luner. En rigtig danskervin, sådan som vi er pjattede med saft, kraft og procenter!

Anvendelse, behandling og lagring

Medister, koteletter i fad, frikadeller, flæskesteg med sprød svær. Løber mundvandet allerede? Så kan du tanke dit indre vandspejl op med Orfeo, direkte fra underverdenen og op på bordet. Alkohol og tannin er lige, hvad der skal til at rense ud efter en traditionel dansk standarddiæt med masser af gris på gaflen. Vinen kan drikkes nu, og tager heller ikke skade af et par år på langs. Bedst let afkølet til 16-17 grader og serveret før 2015.