Gamla Sangiovese 2018

Drue: Sangiovese

Alkoholprocent: 14,5          

 

Flere detaljer

Advarsel: Få varer på lager!

DKK 149,00

Tilbud!

-DKK 30,00

DKK 179,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Produced and bottled by Golan Heights Winery, Golan.

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Ved "The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin". I “Wine Report 2008” af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som “Bedste israelske winery”. Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som ”Verdens bedste vinproducent” samt modtog det prestigefulde Grand Trophy. Sidst men ikke mindst vandt Golan Heights Winery Wine Enthusiasts prestigefulde Wine Star Award 2012 i kategorien “New World Winery of the Year”. Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.
Vinen er produceret af 100% Sangiovese druer, der er dyrket i den centrale og nordlige del af Golan højderne i Galilæa området.
Den har gæret på ståltanke og lagret på små franske egetræsfade i et år.
Det er en rødvin med flot farve, delikat duft af modne kirsebær, mellem-fyldig frugtsmag med et strejf af krydderier, tørrede blomster, kakao og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag.
Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til pizza, pasta-, kød- og grillretter samt diverse oste.
Vinen er drikkemoden nu, men kan også henlægges yderligere et par år.