Taylor's Vintage Port 2011 Se fuld størrelse

Taylor's Vintage Port 2011

Ved 6 stk. leveres i flot trækasse

 

 

Flere detaljer

Advarsel: Få varer på lager!

DKK 899,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Druerne til Vintage portvinene fra Taylor's dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne vingårde, Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco, hvis jorde alle er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Mikroklimaerne på de tre gårde er meget forskellige, og det resulterer i komplekse og kraftige portvine, som er særdeles velegnede til henlægning.
Denne portvin er produceret af Touriga Nacional, Touriga Francesca, Tinta Roriz, Tinto Cão, Tinta Barroca og Tinta Amarela druer, der er dyrket i Douro dalen i Portugal.
Portvinen har været lagret 2 år på egetræsfade.
Det er en portvin med flot dyb lilla, næsten sort, farve samt intens og kompleks duft af sorte bær og violer med et strejf af lakrids og kaffe. Den har en kraftig og koncentreret, men samtidig elegant og velafbalanceret frugtsmag samt en utrolig lang og behagelig eftersmag.
Det er en velstruktureret portvin med masser af kraft, som er særdeles velegnet til desserter, chokolade og ost eller som et glas efter et godt måltid mad.
Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år.
Pga. det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den - på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen - og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.